Add Review

Studio ljepote i zdravlja Medelina Health

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja. Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih. Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete.

Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres.

Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom. Naša misija nije samo učiniti da naši klijenti izgledaju bolje, već da se i osjećaju bolje u svojoj koži i budu ne samo lijepi, već i zdravi. Naša vizija je uvijek biti najbolji u onome što radimo i postati nezaobilazan studio zdravlja i ljepote za sve žene i muškarce koji brinu o svom zdravlju i žele poboljšati kvalitetu života.

HIFU – FOKUSIRANI ULTRAZVUK
HIFU tretman za tijelo namijenjen je osobama koje žele izgubiti obujam, smanjiti konfekcijski broj te zategnuti i podići kožu.

PUNJENJE HIJALURONOM
Savršeni su za popunjavanje bora na licu, nazolabijalnih bora, za podizanje obraza, male korekcija nosa ili brade, te za popunjavanje usana.

ZATEZANJE KOŽE LICA MEZONITIMA
Tretman mezonitima je nekirurška inovativna metoda koja se koristi za rejuveniaciju i lifting lica. Koriste se niti od posebno dizajniranih razgradivih vlakana za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože.

MEZOTERAPIJA DERMAPENOM SA PBSERUMIMA NA LICU
Mezoterapija tretman je kojim se usporavaju znakovi starenja, hrani i održava njegovan i zdrav izgled te revitalizira koža.

MEZOTERAPIJA DERMAROLEROM SA PBSERUMIMA NA TIJELU
Mezoterapija dermarolerom tretman je valjkom sa iglicama kojim se poboljšava kvaliteta kože, potiče proizvodnja kolagena, smanjuje celulit i liječe ožiljci, akne, hiperpigmentacije i strije.

PBSERUMI
Pokazali su se izuzetno učinkovitim u tretiranju akni, ožiljaka od akni, podočnjaka, lokalizirane masnoće na tijelu i na licu, podbradka i celulita.

UKLANJANJE MRLJA I KAPILARA IPL-OM
Tretman uklanjanja kapilara se izvodi upotrebom aparata sa svjetlošću visoke snage. Kombinacija lasera i IPL-akod uklanjanja kapilara pokazala se izrazito učinkovita, budući da laser bolje uništava dublje, plavkaste kapilare, a IPL je bolji u uništavanju crvenih površinskih kapilara.

MIKRODERMOABRAZIJA
Mikrodermoabrazija je vrlo nježna i izuzetno učinkovita metoda odstranjivanja odumrlog rožnatog sloja kože koja na taj način omogućava koži da diše i da se obnavlja. Ovim tretmanom odmah poboljšavamo strukturu kože, odstranjujemo mrlje, potičemo regeneraciju i tako smanjujemo sitne bore i ožiljke.

ELEKTROKOAGULACIJA BRADAVICA I HEMANGIOMA
Elektrokoagulacija je stara metoda spaljivanja neželjenih promjena na koži pomoću struje. Izuzetno je efikasna kod malih hemagioma (crvenih točkica ili izraslina) na koži lica i tijela.

FOTOEPILACIJA
Fotoepilacija je trajno uništavanje dlačica pomoću svjetlosti visoke snage (laseri i IPL sistemi). IPL uklanja crnu, čvrstu dlaku sa postotkom učinkovitosti od 70 do 90%.

DEPILACIJA
Depilacija voskom klasična je metoda privremenog uklanjanja dlačica. Klasičnu depilaciju radimo voskom za osjetljivu kožu i prirodnim smolama, a za postdepilacijsku njegu koristimo sredstva koja ujedno usporavaju i prorjeđuju rast dlačica. Ovom metodom možemo tretirati sve dijelove tijela.

MADEROTERAPIJA
Maderoterapija metoda je masaže drvenim valjcima kojom se uspješno uklanja celulit.

ANTICELULITNA MASAŽA
Anticelulitna masaža jedno je od najučinkovitijih stredstava za borbu protiv celulita. Ovom masažom potiče se cirkulacija krvi i limfe, čim se potiče proces obnavljanja kože. Za anticelulitnu masažu koristimo posebna ulja jedinstvene recepture kojima se potiče prokrvljenost kože, razgradnja masnoća, aktivira rad limfnog sustava i potiče izbacivanje toksina iz tijela.

ANTICELULITNI PROGRAM
Anticelulitni program ne mijenja samo vaše tijelo, već i vaš način života. Ovaj program kombinacija je anticelulitnih masaža, maderoterapije, Vacuslima 48 i PBSeruma. Osim tretmana, velika pažnja posvećuje se zdravoj prehrani bez štetnih šećera, kako bi vaše tijelo bilo ne samo lijepo oblikovano, već i zdravo.

VACUSLIM 48
Nova metoda mršavljenja i eliminacije celulita u svijetu ljepote koja se brzo i lako primjenjuje, osobito kada treba ubrzati ili pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela! Može se primjenjivati kao samostalni tretman ili u kombinaciji sa maderoterapijom, anticelulitnim masažama i(li) PBSerumima.

MASAŽE
Masaža je najstariji oblik liječenja, a njezine blagodati poznate su odavna. Masaža djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav. Izuzetno je djelotvorna kod bolova u leđima, probavnih smetnji, problema sa disanjem, glavobolje, depresije, stresa i ansksioznosti. Masaža pruža pomoć ljudima koji pate od problema s cirkulacijom i grčeva te ublažava sve vrste reumatskih tegoba.

NJEGA RUKU
Lijepe i njegovane ruke ogledalo su svake žene. Kako bi Vaše ruke uvijek dobile potrebnu njegu, Medelina Health u ponudi ima mnoštvo različitih tretmana.

SPRAY TAN
Spray tan brz je i siguran način za postizanje predivnog preplanulog tena, bez štetnih UV zraka, mrlja na koži i ružne narančaste boje. Tretmanom se, za razliku od sunčanja i solarija, ne povećava mogućnost kožnih oboljenja. Ovisno o tipu kože, efekt traje 7-10 dana, a najbolji efekt vidljiv je u prva 3-4 dana.

THREADING OBRVA
Threading obrva popularna je metoda oblikovanja obrva koncem, a korijeni joj sežu daleko u prošlost. Koristila se na prostorima Indije i Srednjeg i Dalekog Istoka, a u zemljama Europe i Amerike vrlo je tražen tretman.

BOJANJE OBRVA I TREPAVICA
Ovaj tretman je namijenjen osobama sa svjetlijim obrvama i trepavicama ili onima koji žele prirodne jače naglasiti. Izuzetno dobro prekriva sijede dlačice, a nakon tretmana dlačice su izražajnije i sjajnije.

IBX TRETMAN ZA NOKTE

IBX pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje.

Address & Contact

Adresa:

Ogrizovićeva 21, 10 000 Zagreb

GPS:

45.8027362, 15.9572224

Upute do nas
Kontaktirajte nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak

09:00-20:00

Utorak

09:00-20:00

Srijeda

09:00-20:00

Četvrtak

09:00-20:00

Petak

09:00-20:00

Subota

10:00-14:00

Nedjelja

NERADNA

Daily Menu

15 lipnja 2021
There are no daily menus for current day

Our Menu

Main Meals

Medelina Health:

 • HIFU – FOKUSIRANI ULTRAZVUK
 • PUNJENJE HIJALURONOM
 • ZATEZANJE KOŽE LICA MEZONITIMA
 • MEZOTERAPIJA DERMAPENOM SA PBSERUMIMA NA LICU
 • MEZOTERAPIJA DERMAROLEROM SA PBSERUMIMA NA TIJELU
 • PBSERUMI
 • UKLANJANJE MRLJA I KAPILARA IPL-OM
 • MIKRODERMOABRAZIJA
 • ELEKTROKOAGULACIJA BRADAVICA I HEMANGIOMA
 • FOTOEPILACIJA
 • DEPILACIJA
 • MADEROTERAPIJA
 • ANTICELULITNA MASAŽA
 • ANTICELULITNI PROGRAM
 • VACUSLIM 48
 • MASAŽE
 • NJEGA RUKU
 • SPRAY TAN
 • THREADING OBRVA
 • BOJANJE OBRVA I TREPAVICA
 • IBX TRETMAN ZA NOKTE
View Full Menu

0Recenzije

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Opći dojam
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja
Captcha check failed